Junior ліга. Плей-офф. 3 тур. Володимир Мельников: "Финальные матчи всегда интересные — команды будут бороться за призовые места. Я думаю, что мы увидим красивый атакующий футзал с множеством голов."

24.05.2019 01:03

Junior ліга. Плей-офф. 3 тур. Володимир Мельников: "Финальные матчи всегда интересные — команды будут бороться за призовые места. Я думаю, что мы увидим красивый атакующий футзал с множеством голов."

Colibo United - Astound (26 травня. 13:00. СК "Термінал")

Першими на майданчик вийдуть колективи, які після групового етапу втратили шанси на нагороди у своїй лізі та догравали сезон у своє задоволення. Все ж посісти перше місце у своїй групі також стане позитивним закінченням сезону. Це можуть зробити гравці “Astound”, яким потрібно перемогти з потрібною кількістю забитих м’ячів.

Для “Colibo United” цей сезон складався надзвичайно невдало. Цей матч — останній шанс реабілітуватись за минулі результати у сезоні.

З історії протистоянь видно, що фаворитом у цьому матчі є колектив Олександра Волкова, який ще жодного разу не втрачав очки у протистояннях з колективом Артема Ткачука.

MLSDev United - Infopulse United (26 травня. 14:00. СК "Термінал")

У high junior лізі у матчі між колективами Володимира Мельникова та Олександра Господарця буде вирішуватись доля срібних нагород. Перевагу перед матчем мають номінальні гості, котрі на кілька пунктів випереджають опонента. Зважаючи на це, навіть нічийних результат задовольнить їх та подарує друге місце у цьому сезоні.

Для “американців” позитивним результатом буде лише перемога. Лише “Вікторія” може дозволити посісти вище місце, ніж їх недільні опоненти.

Історія протистоянь, наразі, на боці колективу Володимира Мельникова, який виходив переможцем у трьох останніх матчах. Перед цим два рази сильнішими були їх опоненти.

Зважаючи на всі фактори, матч обіцяє подарувати багато боротьби та емоцій, адже кожен забитий м’яч має неабияку вагу.

Володимир Мельников, ”MLSDev United”:

“Финальные матчи всегда интересные — команды будут бороться за призовые места. Я думаю, что мы увидим красивый атакующий футзал с множеством голов. Удачи всем ребятам!”

Олександр Господарець, “Infopulse United”:

“В завершальній грі нас чекає не просте протистояння: боротьба за 2 місце в чемпіонаті. Для нас надважливо не програти, але враховуючи що саме “MLSDev United“ єдина команда якій ми програли на першому етапі — то буде не просто.

Відмічу надрезультативну гру головного нападника суперника і впевнену гру воротаря. Оскільки нас влаштовує і нічия, запропонуємо супернику взяти ініціативу в свої руки, та спробуємо грати від їхніх помилок.”

Brain Computers United - Playtika-Hostpro United 2 (26 травня. 15:00. СК "Термінал")

Завершальним матчем ігрового дня та усього розіграшу junior ліги поточного сезону стане протистояння колективів Андрія Поліщука та Володимира Огнивка. Для “ Playtika-Hostpro United 2” цей матч немає турнірного значення, оскільки вони вже забезпечили собі золоті нагороди за результатами перших двох турів.

Інша ситуація для їх опонентів. Вони мають лише один заліковий пункт перед завершальною грою сезону, але за певних обставин зможуть розраховувати на срібну позицію у лізі. Для цього обов’язковим результатом має стати перемога, яку здобути з міцним суперником буде зовсім не просто.

Андрій Поліщук, “Brain Computers United”:

“Результат матчу в групі з цим суперником стимулює нас зіграти агресивно, в межах правил. Минула гра, до несправедливого вилучення за гру рукою, після чого ми догравали у меншості, була нічийною.”

Володимир Огнивко, “Playtika-Hostpro United 2”:

“На турнірне становище ця гра ніяк вже не вплине, тому будем грати у своє задоволення.”