Junior ліга. Playtika-Hostpro United 2 - закінчує сезон перемогою, Infopulse United - здобуває срібні нагороди, Brain Computers United - треті!

31.05.2019 04:08

Junior ліга. Playtika-Hostpro United 2 - закінчує сезон перемогою, Infopulse United - здобуває срібні нагороди, Brain Computers United - треті!

Colibo United - Astound 3:6

Першими на майданчик вийшли дві команди з нижчої за рангом групи команд: Colibo United та Astaund. Господарі одразу відкрили рахунок, після сумбурної атаки, яка могла перерватись у будь-який момент, але Гудзь, все ж опинившись з м’ячем поблизу воріт суперників, зумів відкрити рахунок у матчі.

За дві хвилини рахунок став паритетним, коли Перепилиця у безпосередній близькості до воріт у один дотик завершив швидку атаку своєї команди.

Далі, після невеликої перерви, команда Олександра Волкова зуміла змінити рахунок у матчі на свою користь. Це сталось після розіграшу м’яча з-за бокової, коли на дальній стійці Безбородов вдало замкнув передачу партнера.

Наприкінці тайму перевага колективу у оранжевих футболках збільшилась коли Перепелиця вдало завершив епізод після розрізної передачі від свого капітана та подарував комфортну перевагу наприкінці першої половини зустрічі.

Другий тайм розпочався з вдалих дій вже самого капітана “Astound”, який перехопив передачу суперника та гарматним ударом під поперечину з середньої відстані записав до свого активу забитий м’яч.

Ближче до середини тайму Ткачук скорочує відставання після розіграшу кутового та “пожежі” поблизу воріт суперників, де спритнішим виявився Артем та переправив м’яч у сітку.

Далі ініціатива знову відійшла до номінальних гостей та втілилась у два забиті м’ячі від капітана, який цим самим оформив хет-трик у цій зустрічі.

А на завершення, Волков відзначився і у власних воротах, невдало підставивши ногу після передачі суперника. Цей гол став останнім у зустрічі та зафіксував остаточний її результат на табло 3:6.

Перемога не дозволила команді “Astound” піднялись на першу позицію у junior low лізі, поступившись за додатковими показниками команді Techno United.

MLSDev United - Infopulse United 5:8

Наступна пара команд, що вийшла на майданчик СК “Термінал” вирішила долю срібних нагород чемпіонату. Цим поєдинком став матч між “MLSDev United” проти та “Infopulse United”.

Дуже швидко колектив Олександра Господарця встановив на табло комфортну для себе перевагу, яка зняла всі питання про переможця зустрічі.

У дебюті матчу спочатку Добера замкнув передачу на дальній стійці, а згодом Дрижук, завдяки індивідуальній майстерності, відзначився результативним ударом.

У середині першого тайму перевага колективу у зелених футболках стала ще більш суттєвою. Дрижук знову продемонстрував свою майстерність та вдало вийшов з моменту поблизу воріт суперників.

Наприкінці тайму Андрій ще раз змусив голкіпера суперників діставати м’яч з власної сітки воріт після схожого моменту, коли він на короткій відстані зумів знайти позицію для удару та сильним ударом направити шкіряного до площини воріт суперників.

Але на останній хвилині Петросюк опинився у штрафному майданчику суперників, де отримав м’яч та, не без проблем, реалізував свій шанс, дещо скоротивши відставання своєї команди.

Другий тайм розпочався спокійно, без забитих м’ячів. Гості могли спокійно грати по рахунку, а їхнім опонентам конче потрібно було йти та скорочувати своє відставання.

За такого ходу подій, у середині тайму “американці” пропустили контратаку, яку більярдним ударом завершив Господарець. За кілька хвилин Олександр знову відзначився після розіграшу стандарту, а згодом ще раз засмутив голкіпера суперників після ще одної контратаки.

Після цього “MLSDev United” зумів кілька разів вдало відповісти суперникам, реалізувавши за п’ять хвилин чотири своїх моменти! Це зробили Харковенко, Гуцаленко та двічі Моначинський. Це було зроблено, здебільшого, після позиційних атак та вдалих індивідуальних дій поблизу воріт Білоконя.

Так, фінальний свисток зафіксував перемогу “Infopulse United” з рахунком 5:8, яка гарантувала їм срібні нагороди у цьому сезоні ІТ ліги у junior’ах.

Brain Computers United - Playtika-Hostpro United 2 3:4

Зі 100-відсотковим доробком фінішували на першій золотій позиції Playtika-Hostpro United 2. Вони у надцікавому та рівному протистоянні проти Brain Computers United змогли мінімально перемогти, завдяки м’ячеві забитому на останній хвилині зустрічі.

Відкрив рахунок у матчі один із головних голеадорів номінальних гостей - Сорока, який обіграв двох захисників та елегантно перекинув м’яч через голкіпера.

Як тільки стрілка годинника відрахувала екватор першої половини рахунок на табло було зрівняно. Тепер відзначився Байдалюк, завершив контратаку своєї команди точним ударом у порожні ворота з близької відстані.

Все ж на перерву команди пішли за рахунку 1:2 на користь “Playtika-Hostpro United 2”. Чемерис нав’язав боротьбу у штрафному майданчику суперників та вдало підставився, коли захисник прагнув вибити м’яч у поля. Шкіряний зрикошетив та залетів до сітки воріт Брижатого.

Другий тайм розпочався також з голу у виконанні підопічних Володимира Огнивка. Борка відгукнувся на розрізну передачу від партнера та у один дотик переправив м’яч у сітку з близької відстані.

У другій половині тайму активізувався вже колектив Андрія Поліщука. Спочатку Бабак застав зненацька Огнивка ударом з середньої відстані, а за кілька хвилин ще раз сильним та точним ударом додав до свого активу ще один забитий м’яч. Саме він дозволив команді зрівняти рахунок у матчі, а для Миколи здобути звання найкращого бомбардира ліги!

Кульмінація матчу очікувала на колективи на останній хвилині зустрічі. Тоді на майданчику емоції зумовили грубу гру зі сторони “Brain Computers United”. Спочатку за фол другу жовту картку отримав Байдалюк, а згодом, коли склади були вже рівними, пряму червону  Луценко. Зусиллями Ломоносова, колектив “Playtika-Hostpro United 2” зумів реалізувати одну із своїх атак та здобув мінімальну перемогу у матчі.

У підсумку перемога 3:4, яка ще раз підсумувала старання колективу та підтвердила статус найсильнішого колективу junior ліги.

Підсумки сезону у junior лізі:

Після закінчення усіх матчів було проведено нагородження колективів та кращих гравців. За результатами голосування капітанів команд та індивідуальних здобутків такі гравці стали кращими у своїх номінаціях:

Кращий голкіпер — Володимир Огнівко (Playtika-Hostpro United 2).

Кращий бомбардир — Микола Бабак (Brain Computers United).

Кращий гравець — Юрій Моначинський (MLSDev United).

Вітаємо усіх учасників та організаторів та до зустрічі на останніх матчах 18-го сезону ІТ ліги, які пройдуть серед колективів senior ліги у першу неділю червня.