Senior ліга. Плей-офф. Роман Лига: "Груповий етап закінчено і потрібно починати все спочатку. У фінальному матчі немає фаворита, все залежить від налаштованості і реалізації моментів."

30.05.2019 05:28

Senior ліга. Плей-офф. Роман Лига: "Груповий етап закінчено і потрібно починати все спочатку. У фінальному матчі немає фаворита, все залежить від налаштованості і реалізації моментів."

AUTO.RIA.com - Playtika-Hostpro United (2 червня. СК "Термінал". 15:00)

Матч останнього туру групового етапу став своєрідною репетицією перед матчем у якому визначиться бронзовий призер ІТ ліги 18-го сезону. 

Впродовж сезону команди по різному проводили свої матчі: змінювали озитивні та невдалі результати, але майже до останнього зберігали шанси на потрапляння у фінал. 

Зважаючи на стан обох колективів перед грою яскравого фаворита зустрічі виділити важко. Матчі цих команд завжди приносять багато емоцій, боротьби та забитих м'ячів. На перше місце виходить реалізація моментів. У минулому вже не раз підсумок матчу вирішувався завдяки високій реалізації або ж чудовій оборонній грі.

Нас очікує чудовий матч двох рівних та міцних колективів, які у жодному випадку не подарують супернику легкої прогулянки, а до останньої секунди будуть боротись за переможний для себе результат.

Роман Дячук, "AUTO.RIA.com":

“Не зважаючи на невихід у фінал, хочемо закінчити сезон на мажорній ноті, тому будемо старатися завоювати 3-тє місце. Добре знайомі з "Playtika-Hostpro United". Кожна гра з ними виходить багатою на голи та яскраві моменти. Надіюсь, ця гра не стане виключенням."

Ярослав Гуменюк, "Playtika-Hostpro United":

"Не виконали завдання не сезон. Нам не вдалося пройти рівно всю дистанцію, хоча маємо в своєму стані досить потужний склад. В усіх без винятку матчах мали велику кількість моментів, в деяких епізодах демонстрували атакувальний та цікавий футзал, але десь не вдавалось надійно зіграти в обороні. Що стосується матчу з "AUTO.RIA.com" за 3-тє місце, то ми сподіваємось завершити невдалий для нас сезон на мажорній ноті. Прикладемо максимум зусиль для перемоги і завоювання призового 3-го місця. Бажаємо нам і супернику цікавої та чесної гри."

Ciklum United - Spilna Sprava United (2 червня. СК "Термінал". 16:00)

Завершатиме черговий сезон фінальний поєдинок senior ліги у якому свої сили покажуть колективи Романа Лиги та Сергія Овчинникова.

Минуле протистояння між цими колективами датується останнім туром групового етапу, коли колективи всі сорок ігрових хвилин демонстрували швидкий та змістовний футзал. 

Шлях до фіналу був різним для двох колективів. "Ciklum United" ще за кілька турів до завершення групового етапу гарантували собі путівку до головного матчу сезону. Їх суперники — напрочуд, здобули це право лише завдяки перемозі над "картатими" у завершальному десятому турі.

Хід фіналу можна передбачити за сценарієм двох останніх поєдинків цих команд, коли жоден колектив ні на хвилину не міг розслабитись, боячись одразу отримати м'яч у власні ворота.

Максимальна концентрація, самовіддача, бажання та майстерність кожного з гравців повинна бути у кожного з гравців на найвищому рівні у цьому матчі, щоб після фінального свистка саме він міг назвати себе володарем золотих нагород ІТ ліги!

Роман Лига, "Ciklum United":

"В цьому сезоні ми грали проти "Spilna Sprava United" двічі. Матчі були дуже рівними, тому результат вважаю закономірним. Але груповий етап закінчено і нам потрібно починати усе спочатку. На мою думку, у фінальному матчі немає фаворита, все залежить від налаштованості і реалізації моментів. Попри неоптимальний склад ми налаштовуємось лише на перемогу!"

Сергій Овчинников, "Spilna Sprava United":

"Попередня гра показала, що ми можемо на рівних протистояти "Ciklum United". У фіналі вважаю шанси команд приблизно рівними, багато чого буде залежати від складів, які команди зможуть зібрати на цю гру. Оскільки наш склад не буде оптимальним розраховуємо на самовіддачу кожного нашого гравця. А також розраховуємо на підтримку вболівальників. Я вірю, що за їх підтримки "Spilna Sprava United" у своїй ювілейній 150-й грі у IT Лізі нарешті зможе вибороти золоті медалі!"