Spilna Sprava United - переможець ІТ-ліги 18-го сезону!

08.06.2019 05:34

Spilna Sprava United - переможець ІТ-ліги 18-го сезону!

RIA.com AUTO.RIA.com - Playtika-Hostpro United - 4:2

Матч за третє місце, мав визначитись єдиний колектив з четвірки лідерів, який завершить сезон без нагород.

Перед матчем було помітно, що колектив Ярослава Гуменюка має суттєві проблеми у складі. Ба того, сам капітан був змушений зайняти місце у воротах.

Гра розпочалась жваво та на третій хвилині рахунок у матчі вже було відкрито. Вільний удар, який було призначено за другий дотик голкіпера під час власної атаки вправно реалізували Балицький та Дячук, коли останній після передачі надіслав м’яч під перечину воріт.

За дві хвилини вже Євген, окрім гольової передачі, записує результативний удар до свого активу. Він разом з партнером вдало вийшли у швидку контратаку, яку завершили подвоєнням переваги свого колективу.

Ближче до середини тайму гості зуміли скоротити відставання та повернути інтригу у матч. Це сталось після розіграшу кутового, коли Затравкін розрізною передачею знайшов Крота, який з близької відстані переправив м’яч у сітку.

Далі гра дещо заспокоїлась, але наприкінці тайму Балицький зумів обікрасти Гуменюка, який вийшов у поле для гри з п’ятим польовим, та з другої спроби закотив м’яч у порожні ворота суперників.

Другий тайм розпочався надзвичайно невдало для “Playtika-Hostpro United”. Балицький перехопив м’яч у центрі поля та, завдяки більшості у атаці, реалізував свій шанс, оформивши хет-трик.

Після цього глядачам очікувати забитих м’ячів прийшлось ще дуже довго. Наступна реалізація сталась вже за п’ять хвилин до завершення зустрічі, коли після контратаки Колодій та Крот з третьої спроби все ж змусили шкіряного перетнути лицеву лінію воріт.

Кінець зустрічі відзначився грою з п’ятим польовим від гостей, які прагнули врятувати зустріч, та великої кількістю жовтих карток, які були показані за грубі фоли.

Фінальний свисток ознаменував перемогу “медійників”, які завершують сезон на мажорній ноті!

Ciklum United - Spilna Sprava United 3:4

Щось неймовірне відбувалось на майданчику СК “Термінал” під часу фінального протистояння між колективами Романа Лиги та Сергія Овчинникова. Нагадаємо, що саме ці колективи будуть представляти Вінниччину на Всеукраїнській арені цього року.

Матч розпочався з розвідки обох колективів, які не поспішали переходити до активних атакувальних дій. За такого сценарію рахунок у матчі був відкритий лише на екваторі першої половини. Затяжна атака “Spilna Sprava United” завершилась рядом ударів, що були заблоковані. Після цього Краковецький прагнув розрядити ситуація, але потрапив у Гаврищука від якого м’яч відскочив до Тарасюка, який вже був перед порожніми воротами та без перешкод переправив м’яч у сітку.

Через дві хвилини ситуація ще більше погіршилась для колективу Романа Лиги. Тарасюк прийняв м’яч на підступах до штрафного майданчика, розвернувся від захисника та гарматним ударом у ближній кут збільшив перевагу свого колективу у цьому матчі.

Все ж, не знітившись, “картаті” зуміли майже одразу один м’яч відквитати та повернути інтригу у протистояння. На цьому голи у першому таймі завершились та за мінімальної переваги “спільників” команди пішли на перерву.

Другий тайм розпочався з активності від колективу Романа Лиги, які додали у атакувальних діях та активно йшли вперед. За такої гри у середині другого тайму їм вдалось встановити паритет у рахунку зусиллями Попенка. Лига отримав м’яч після розіграшу з-за бокової та знайшов Олександра поблизу штрафного майданчика суперників, звідки останній точним ударом у кут зрівняв рахунок у матчі.

Після цього колективам прийшось знову починати все спочатку. Так як, до закінчення матчу залишилось небагато часу команди не хотіли ризикувати та грали доволі обережно.

Кульмінація зустрічі прийшлась на його останні хвилини та секунди! На 39-тій хвилині швидка атака від “картатих” завершується голом Лиги, який з близької відстані вразив кут воріт Овчинникова після того як Попенко зібрав на собі двох захисників та віддав передачу на вільного Романа.

Здавалось часу відігратись зовсім обмаль, але надія не полишила гравців “Spilna Sprava United”. За менш ніж хвилину до завершення зустрічі вони зуміли заробити право на кутовий удар. Саме з нього, після підказок свого капітана у тайм-ауті, Гаврищук вдало завершив комбінацію своїх партнерів точним ударом під дальню стійку - 3:3. Матч врятовано!

Але на цьому події не завершились у цьому протистоянні. Залишалось 15-ть секунд, які стали роковими у фінальному матчі. Після розіграшу м’яча з центра поля слідувала передача вперед, яку перехопив Гуліватенко та знайшов Гаврищука на вістрі атаки, який у падінні переправив м’яч у ближній кут воріт Паламарчука. Неймовірно, але рахунок за менш ніж хвилину вже “горів” на користь підопічних Овчинникова.

За кілька миттєвостей пролунав фінальний свисток, який сповістив про те, що саме “Spilna Sprava United” стає переможцем 18-го сезону ІТ ліги у senior лізі!

По традиції, після завершення матчів було проведено нагородження, де крім організатора змагань Олександра Уманця, був присутній голова Вінницької Асоціації футзалу Дмитро Руденко. Він нагородив команди пам’ятними медалями та кращих гравців у своїх номінаціях. Ним стали Дмитро Перепелиця, як кращий голкіпер змагань, Роман Дячук, як кращий бомбардир та Роман Мовчан, як кращий гравець турніру!