"Техно+" - чемпіон junior ліги 19-го сезону ІТ-ліги!

13.12.2019 11:53

"Техно+" - чемпіон junior ліги 19-го сезону ІТ-ліги!

TECHNO United - Brain Computers United - 9:4

Останній матч у маках Low Junior ліги провели колективи Миколи Васильчука та Андрія Поліщука. Поступившись у матчах з “Astaund” колективи у матчі між собою з’ясовували хто посяде другу позицію у цій когорті команд.

Сама гра розпочалась на зустрічних курсах, але певний час рахунок зберігав нулі. На шостій хвилині свій м’яч забиває Бура. Іван змістився лівіше від центру воріт та ударом з середньої дистанції поцілив під дальню стійку.

Згодом Івану вдалось повторити свій успіх й в ідентичному епізоді він подвоює перевагу свого колективу. Одразу за цим ініціативу реалізацій підтримав Васильчук, який перехопив шкіряного й реалізував вихід віч-на-віч, який виник у результаті.

Проходить ще три хвилини й рахунок стає 4:0 на користь “технарів”! Цей гол для Бури створив Перебийніс, який обіграв двох опонентів й, витягнувши на себе голкіпера, викотив партнеру м’яч перед порожніми воротами.

Наприкінці тайму відставання у рахунку дещо скоротив Байдалюк, який промчався через весь майданчик, обігрався з партнером і відправив м’яч у сітку.

У другому таймі картина гри була ідентичною. Почалась друга половина зустрічі з голу Бури, якому подарував м’яч захисник. Нападник зорієнтувався та у дотик записав до свого активу черговий гол.

У схожому моменті згодом відзначився Перебийніс. Олександр у жорсткому відборі зіграв проти опонента, й за мить вже переправляв м’яч у сітку мимо голкіпера.

Тенденція робити рахунок надзвичайно розгромним підтримали Лободзинський та знову Бура. Перший після передачі партнера опинився перед голкіпером та реалізував свій шанс, а згодом чергова обрізка в обороні призвела до гола Івана.

На екваторі другого тайму один м’яч колективу Андрія Поліщука вдалось відіграти. Зробив це сам капітан команди, який з другої спроби заштовхав м’яч після передачі партнера до сітки воріт.

Часу до закінчення тайму було вдосталь й команди надалі продовжили обмінюватись забитими м’ячами. На гол Перебийніса у виконанні номінальних господарів, гості відповіли двома взяттям воріт у виконанні Байдалюка та Поліщука.

У підсумку перша у цьому сезоні перемога для “TECHNO United”, яка дозволяю їм на мажорній ноті завершити сезон. “Brain Computers United” поступається у двох завершальних матчах й завершує сезон на останній позиції. Провальний сезон для команди, яка у минулих сезонах була постійно у когорті передових колективів.

SkySoft.tech United - ONSEO 3:12

Другими на майданчик СК Термінал вийшли колективи, які боролись за трійку призерів. Від результату поєдинку залежало дуже багато. Кожна з команд у цьому матчі могла гарантувати собі бронзові нагороди, а при певному результаті матчу інших команд, розраховувати й на вищий ґатунок нагород.

Розпочалось все доволі рівно. Команди довгий час обмінювались небезпечними моментами, але до взяття воріт справа не доходила. У таких моментах до останнього догравали епізод захисники, або ж голкіпер вправно стояв на сторожі воріт.

Вже у другій частині першого тайму рахунок все ж було відкрито. Це сталось після дотепного пропускання м’яча від Машорчака, який робив рух на передачу від Краковецького, чим дезорієнтував голкіпера 0:1!

За кілька хвилин перевага «смугастих» була подвоєна. Червінський перемістився на місце «стовпа» та відгукнувся на довге вкидання від воріт Підвашецького. Максиму залишалось підправити м‘яч мимо голкіпера, що він успішно і зробив.

Початок другого тайму став справжнім «холодним душем» для підопічних Олексія Козьми. За перших п’ять хвилин ігрового часу «смугастим» вдалось відзначитись аж 5(!) разів. Іншими словами майже кожна атака завершилася взяттям воріт.

За кілька миттєвостей після продовження матчу Краковецький перехоплює передачу суперника та виводить Машорчака на вигідну для удару позицію, звідки він вправно переправляє м’яч у сітку.

За хвилину знову Віталій відзначився забитим м’ячем. Цього разу нападник був вправнішим на добиванні після розіграшу штрафного удару поблизу воріт Козьми.

Не проходить і хвилини як рахунок знову змінюється. На цей раз реалізацією відзначився Краковецький, який отримав м’яч після передачі партнера, перекотив його на зручну для удару позицію й загнав шкіряного сильним ударом під ближню стійку.

Наступна атака була увінчана успіхом для Любчака. Підвашецький виконав передачу на Краковецького, який п’ятою вивів Любчака віч-на-віч. Ігор несильно пробив мимо голкіпера. На порятунок мчав Гречанюк, але вибити м’яч вчасно не зумів, тому зрізав м’яч у власні ворота.

У наступному моменті Любчак все ж записав своє прізвище до голеадорів матчу. Останній нав’язав боротьбу після якої м’яч відлетів до Краковецького, що, у свою чергу, віддячив партнеру гольовою передачею.

У середині тайму, дещо оговтавшись, гравців “SkySoft.tech United” зуміли двічі забити та дещо скоротити відставання у рахунку. Перший м’яч на рахунку Лиги. Роман обіграв опонента після розіграшу з-за бокової й сильним ударом від захисника відзначився у воротах Підвашецького.

Його ініціативу підтримав Решетник, який підтримав атаку правим флангом й замкнув передачу Величка ударом п’ятою з меж штрафного майданчика.

Після цього у повітрі замайоріла надія на порятунок, яку згодом розвінчав Гаврищук. Олег на швидкості увірвався на оперативний простір поблизу володінь суперника й у дотик переправив м’яч поміж ніг голкіперу суперників після передачі Машорчака.

За хвилину грубу помилку в обороні припустився Величко, який хотів обіграти Фурмана, бувши ближнім гравцем до власних воріт. Денис перехопив м’яч, обігрався з Машорчаком та вразив вже порожні ворота.

За кілька миттєвостей чергова помилка в обороні колективу Олексія Козьми призвела до чергового взяття воріт. На цей раз перехоплення здійснив Сандул й другим дотиком пробив у площину воріт. М’яч не без допомоги рикошету від захисника опинився у сітці воріт.

Гольову феєрію продовжив через деякий час Машорчак. Краковецький знайшов його передачею під час атаки правим флангом, а нападник вдало проштовхнув м’яч у сітку після того, як звільнився від опіки опонента.

Після низки реалізацій час забивати прийшов для суперників “смугастих”. Вони організували стрімку контратаку, яка пройшла майже в один дотик. Її завершив Величко ударом у порожні ворота.

Крапку у матчі судилось поставити підопічним Дмитра Павлова. На останній хвилині матчу. Любчак та Фурман використали високий пресинг та перехопили м’яч вже в межах штрафного майданчика. Обігравшись між собою, Ігор закотив м’яч до сітки воріт, встановивши остаточний рахунок зустрічі 3:12.

Перемога для “ONSEO” гарантувала бронзові нагороди й дала шанс на здобуття срібних нагород. Але для цього потрібно було отримати потрібний результат у матчі колективів Олексія Недовіса та Олександра Господарця.

Texно+ - Infopulse United - 8:3

Завершальним матчем Junior ліги став матч між «Техно+» та “Infopulse United”. У цьому матчі команди мали з’ясувати ім'я чемпіона дивізіону. У випадку перемоги над «технарями» ним ставав колектив Олександра Господарця, при іншому сценарії — Олексія Недовіса.

Початок зустрічі був за номінальними гостями. Досить несподівано вони провели низку атак, одна з яких завершилась влучним ударом кращого бомбардира ліги, Андрія Дрижука.
Не довго зберігалась мінімальна перевага у рахунку. Вже за хвилину чудово розіграний стандарт від опонентів завершився ударом Голуба під дальню стійку воріт суперників.

Дещо згодом ще один стандарт виводить номінальних господарів вперед. Після нього свою гармату розрядив вже Гуменюк завдавши точного удару з лівої ноги з середньої відстані.

Проходить дві хвилини й Липинський подвоює перевагу у рахунку для свого колективу. У цьому моменті вдало зіграв Кінзерський, який дещо втратив концентрацію, але оговтався коли до нього прямувала передача. Шостий номер “технарів” підошвою покотив м’яч на свого партнера, який забивав вже у порожні ворота.

Наступне взяття воріт на себе записав вже сам Кінзерський. Він поборовся з захисником та, “продавивши” його, переправив м’яч у сітку з безпосередньої близькості воріт суперників.

Таким чином за другу половину першого тайму хід зустрічі змінився кардинально.

Решта подій відбувались вже у другому таймі.

Його початок повернув інтригу у протистояння. За дві хвилини після продовження гри Добера реалізовує свій шанс після “стінки” з партнером, а згодом перевагу суперників до мінімуму зводить Тимощук, надзвичайно красивим ударом у дев’ятку воріт, які захищав Лічман.

Але доволі швидко комфортна перевага повернулась до підопічних Олексія Недовіса. Кінзерський при прийманні м’яча розвернувся від суперника, пройшов по флангу та виконав передачу вздовж воріт на яку відгукнувся Липинський.

За кілька хвилин у схожій ситуації атаку завершував вже сам Кінзерський, який разом з партнером вдало розіграли комбінацію після перехоплення у центрі майданчику.

Після цього підопічні Олександра Господарця оговтатись вже не зуміли й у підсумку пропустити ще два м’ячі до завершення матчу.

Ближче до екватора другого тайму відзначився Голуб після зразкової атаки, проведеної у кілька передач. Підсумував дебютний переможний сезон в ІТ лізі Липинський, який встановив остаточний рахунок зустрічі 3:8.

Вітаємо “Техно+” з заслуженою перемогою у 19-му сезоні junior дивізіону ІТ ліги та здобуттям путівки до senior ліги!

Поразка “Infopulse United” зіграла на руку команді “ONSEO”, яка завдяки цьому посідає срібну позицію, залишаючи колектив Олександра Господарця на третьому місці.