Колектив Олега Горобця перемагає та гарантує собі місце у малому фіналі.

07.12.2019 03:17

Колектив Олега Горобця перемагає та гарантує собі місце у малому фіналі.

20minut.ua United - Playtika-Hostpro United 2 9:2

Senior ліга, слідом за фіналістами, визначила першого учасника матчу за третє місце. Путівку до малого фіналу в очному протистоянні виборювали колективи Олега Горобця та Володимира Огнивка.

Дебют матчу був за “медійниками”, що активно розпочали матч й одразу відкрили рахунок. Гусак вдало “розхитав” захисника та виконав передачу в карний майданчик на Оксимчука, який лише відволік на себе увагу голкіпера, поки м’яч залітав до сітки воріт.

Трішки згодом схожа ситуація призвела до ще однієї реалізації. Знову Гусак виконав передачу з глибини поля у межі штрафного майданчика, куди на цей раз змістився Антіпов. Олексій першим дотиком приборкав шкіряного, а другим — перекинув Огнивка, який вже стелився під удар нападника.

Це був лише стартовий гол Олексія у першому таймі, яких всього було три. Вже у другій половині тайму швидка контратака, після розіграшу кутового у виконанні суперників, розпочалась перехопленням від восьмого номера “медійників”, який обігрався з партнером та точним ударом збільшив перевагу власного колективу.

Наприкінці тайму ще одна вдала атака стала причиною розпочинати з центру поля для “Playtika-Hostpro United 2”. Це взяття воріт стало подібним до перших двох: розрізна передача від Гусака та дотик Антіпова, який переправив м’яч з меж штрафного майданчика мимо голкіпера.

У другому таймі сценарій зустрічі не змінився. Вже у дебюті тайму рахунок став зовсім непристойний. Цьому посприяли Демчук та Юхнич. Спочатку Микола, якого Антіпов чудовою передачею вивів віч-на-віч не схибив, а за ним Олег у простому моменті, після розіграшу з-за бокової, прямим ударом записав реалізацію на свій рахунок.

Після цього команди заспокоїлись й почали більше утримувати м’яч й не часто створювати небезпечні моменти.

Гольове затишшя перерва на екваторі другого тайму Слободянюк. Ярослав продемонстрував свою техніку після того, як Кармик парирував удар партнера й м’яч відлетів до останнього. Другий номер звільнився від опіки кількох суперників та переправив м’яч у сітку з безпосередньої близькості біля воріт.

Решта м’яч у матчі були забиті вже на останній хвилині. Тоді, Гусак реалізував нагоду після контратаки, а Демчук виконав точний удар у ближній кут, коли його залишили самого поблизу воріт.

На це їм відповів знову Слободянюк, який вчасно опинився в районі шестиметрової відмітки, куди передачу віддав Дубовий після флангової атаки.

Остаточний рахунок матчу встановив Оксимчук після ще однієї контратаки, якого на вигідну ударну позицію вивів Гусак. Підсумок - 9:2, рахунок, що залишає шанси для колективу Володимира Огнивка на бронзовий фінал, де вже будуть очікувати свого суперника “20minut.ua United”.

Playtika-Hostpro United 1 - Spilna Sprava United 2:6

“Репетицією фіналу” охрестили матч дев’ятого туру між колективами Ярослава Гуменюка та Сергія Овчинникова. Обидва колективи підходили до протистояння у статусі фіналістів, тому могли грати без тягаря результату. Така тактика пішла на користь номінальних гостей, які у підсумку здобули перемогу.

Матч команди розпочали неквапливо. Обидва колективи довго придивлялись один до одного, перш ніж розпочати активно діяти в атаці. Певно, кожен не хотів розкривати свої “карти” перед головним матчем сезону та наслідував певні цілі на це протистояння.

Коли стрілка годинника перейшла за екватор першого тайму рахунок все ж було відкрито. Вдалось це нападнику “спільників”, який у цьому сезоні вже достатньо забив ефектних м’ячів. Мова йде про Максима Гаврищука. Цього разу він перевершив усі свої минулі здобутки, забивши м’яч після довгої передачі у падінні “ножицями” з розвороту. Яскравий початок для Максима та його колективу.

Нападнику цього виявилось не достатньо й він за дві хвилини забив не менш красивий м’яч. Отримавши м’яч на половині поля суперників, він кілька разів “хитнув” захисника різноманітними фінтами й вдало звільнився від його опіки. Далі простріл до карного майданчику, після якого м’яч опинився у сітці!

Відповідь від суперників слідувала лише наприкінці тайму. Затравкін вирішив перевірити пильність голкіпера дальнім ударом, який, на жаль для Овчинникова, зрикошетив від Мальованого й змінив траєкторії, потрапивши під дальню стійку.

Другий тайм розпочався активніше за перший. Вже у його дебюті перевагу для “спільників” збільшив Бабій. Ігор разом з Гаврищуком вибігти у контратаку, але передачу на останнього заблокував захисник. М’яч знову опинився у четвертого номера, який наступним ударом направив м’яч в сітку.

У середині тайму Мальований встановлює на табло комфортну перевагу. Зробив він це після довгого вкидання від Овчинникова, коли Філіпу достатньо було підправити м’яч під поперечину.

Ще за кілька хвилин Гаврищук оформлю хет-трик, зробивши цей знову ефектним голом п’ятою. На цей раз Максиму потрібно бути вдячним Гречанюку, який, можна сказати, зробив все для свого партнера. Анатолій перехопив м’яч після передачі суперників, змістився на вільний простріл та виконав передачу на дальню стійку, де її так очікував десятка “спільників”.

Дещо згодом колектив Ярослава Гуменюка проводить свою показову атаку, яка була здійснена у кілька передач в один дотик та звершилась замиканням дальньої стійки від Богачука. Після цієї реалізації рахунок на табло встановився 2:5.

Підсумував перипетії цього матчу своїм черговим забитим м’ячем Гаврищук. Вдалось Максиму це за хвилину до завершення матчу, коли партнерам вдалась чудова комбінація після якої слідувала типова передача на дальню стійку, де нападник не мав права хибити!