Junior ліга. ½ фіналу. "ONSEO" та "Host Pro" виходять до senior ліги!

08.12.2018 01:09

Junior ліга. ½ фіналу. "ONSEO" та "Host Pro" виходять до senior ліги!

ONSEO - MlsDev United 10:3

Першим стартував півфінал колективів Дмитра Павлова та Володимира Мельникова. Команди довго проводили розвідку та лише у середині першого тайму змогли відкрити рахунок у матчі. Машорчак першим відгукнувся на добивання коли голкіпер парирував м'яч перед собою після дальнього удару з глибини поля. Проходить хвилина, а рахунок на табло був вже подвоєний. Рудик завершив стрімку атаку, яку розпочав Павлов, перехопивши передачу суперника. Користуючись деморалізованим станом суперника, “смугасті” закріпили перевагу ще через дві хвилини. Рудик перехопив м'яч у суперника та після цього йому ніхто не завадив протягнути шкіряного через весь майданчик та реалізувати вихід віч-на-віч з голкіпером.
Згодом “американцям” вдалось скоротити відставання. Гуцалюк відгукнувся на розрізну передачу від партнера та з близької відстані переправив м'яч у сітку. У час, що залишився команди голів не забивали та за рахунку 3:1 на відпочинок.
Другий тайм розпочався за сценарієм першого. Безгольовий початок команди змінили на активну другу половину тайму.
Спочатку Рудик, оформив дубль, після швидкого введення м'яча з-за бокової лінії, на що миттєво відповів Гуцаленко, який вчасно опинився біля дальньої стійки воріт суперників та переправив м'яч вже у порожні ворота.
На засиджуючись в обороні команда, що зайняла перше місце у груповому етапі, знову збільшила свою перевагу. Чудовий удар під поперечку із середньої відстані вдався Машорчаку, який, до слова, став 500-тим в історії розіграшу ІТ-ліги!
Після цього команди заспокоїлись. Номінальним гостя не вдавалось відіграти бодай один м'яч, а господарів рахунок повністю влаштовував.
Принести певну інтригу у зустріч вдалось наприкінці зустрічі. За три хвилини до закінчення матчу Моначинський точно пробив у рамку воріт, де голкіпер м'яч парирував, але він, зрадницьки, закотився за лінії воріт.
Але команда Дмитра Павлова ні на хвилину не думала давати шанс на порятунок для суперників. Цим самим вони за кілька хвилин 5(!) разів змусили голкіпера суперників витягати м'яч із власної сітки воріт.
Таким чином у фінал крокує “ONSEO”, впевнено здобувши перемогу. Окрім цього команда оформила для себе підвищення у класі та у наступному сезоні спробує свої сили у сеньйор лізі чемпіонату міста серед ІТ компаній!

HostPro United - Brain Computers United 7:3

Другий півфінал приніс глядачам незабутні емоції для вболівальників кожної з команд. У матчі як одна так і інша команда були попереду, але лише одна команда могла вийти переможцем з цієї зустрічі.
Матч розпочався із розвідки: команди обережно діяли в атакувальних діях, більше приділяючи увагу обороні. Лише у другій половині тайму м1яч вперше перетнув лінію воріт. Відкрити рахунок у півфінальному матчі вдалось підопічним Андрія Поліщука. Бабак знайшов момент для удару після розіграшу стандартного положення та із середньої відстані зумів вивести свою команду вперед.
Недовго номінальні гості були попереду. Через хвилину Богачук, у схожому стилі, ударом з-під захисника зрівняв рахунок у матчі.
Взявши перепочинок команди знову обмінялись голами наприкінці тайму. Спершу вийти вперед вдалось колективу Романа Колодія: Липинський виконував передачу до карного майданчику на свого партнера, але його та свого голкіпер випередив Швайко та переправив м’яч у власні ворота.
Відігратись вдалось на останній хвилині першого тайму. Спочатку шанс збільшити перевагу міг Дубовий, який після випаду 3 в 1 пробив вище воріт. Але у наступній атаці довгий кидок голкіпера став результативним. Луценко вдало корпусом відіграв захисника та в один дотик переправив м’яч мимо голкіпера.
Другий тайм розпочався дуже вдало для номінальних господарів. Липинський пробив із далекої відстані, після якого голкіпер не зафіксував м’яч у своїх руках, чим і скористався Колодій. Роман підхопив м’яч та закотив його в порожні ворота. Арбітр зустрічі вказав на центр поля.
Зрівняти рахунок згодом міг Луценко, який із партнером в один дотик розіграли м’яч із кута поля. У моменті високу майстерність продемонстрував Огнивко, який вдало зреагував на удар та переправив шкіряного на кутовий.
Наступний кутовий, але вже біля воріт команди у синіх футболках став результативним. Колодій грудьми прийняв м’яч та ударом у верхній кут воріт подвоїв перевагу власної команди.
Другу половину тайму команди розпочали з обміну забитими м’ячами. Спершу свою перевагу збільшили гравці “Host Pro”. Локотей виконував штрафний удар, коли Липинський перед голкіпером переправив м’яч у протилежний кут воріт. Відповідь була миттєвою: Бабака знайшли партнери на дальній стійці, де Микола випередив голкіпера та оформив дубль у матчі, давши надію на порятунок своїй команді.
Через хвилину нападник міг скоротити відставання після обрізки захисника. Третій номер перехопив м’яч та на замахові обіграв ще одного захисника та голкіпера, але поцілити у вільний кут воріт йому не вдалось.
Після цього до фінальних хвилин матчу рахунок не змінювався. Наприкінці зустрічі, Локотей та Дубовий завершили точними ударами блискучі комбінації та забезпечили своїй команді повернення до senior ліги у наступному сезоні та путівку до фіналу, де зустрінуться із “ONSEO” Дмитра Павлова.