Senior ліга. 6 тур. Боротьба за трійку призерів стає ще цікавішою: ніхто не має права на помилку

09.11.2018 11:23

Senior ліга. 6 тур. Боротьба за трійку призерів стає ще цікавішою: ніхто не має права на помилку

Ciklum United - ZoomSupport United(11 листопада. СК "Термінал". 15:00)

У минулому турі команди зіграли дуже захоплюючий поєдинок, що відзначився безліччю забитих м’ячів та емоцій на футзальному майданчику. У результаті колектив Олега Романенка в черговий раз залишився без залікових очок, а колектив Романа Лиги, завдяки перемозі, впритул приблизився до когорти лідерів.
Гра минулого туру зайвий раз довела, що гравців у білих футболках аж ніяк не можна недооцінювати, що вони здатні у будь-який момент переломити хід зустрічі на свою користь.
Гра шостого туру стане для “Ciklum United” важливою в плані турнірного становища. При позитивному для них результаті команда гарантовано підніметься у трійку лідерів, впевнено закріпившись у ній та суттєво підвищить свої шанси на нагороди у поточному сезоні розіграшу ІТ-ліги.
Роман Лига, "Ciklum United":
"Нам потрібно набирати залікові пункти в кожному матчі, якщо ми плануємо вести боротьбу за медалі. Наш колектив з оптимізмом налаштований на наступне коло змагань. “Zoom Support” в кожній грі показує футбол досить високого рівня, і в жодному разі не варто недооцінювати суперника. Минулий матч показав що нам ще є над чим працювати. Налаштовуємось на важку гру і сподіваємось на сприятливий для нас результат."
20minut.ua United - Spilna Sprava United (11 листопада. СК "Термінал". 16:00)
Продовжуватиме ігровий день матч між колективами з різних полюсів турнірної таблиці. Зважаючи на результат минулої зустрічі та турнірне становище команд медійники є беззаперечними фаворитами зустрічі.
Колектив Романа Богдана переживає не найкращі часи, але у кожному матчі демонструє непогану гру та доводить, що скидати з рахунків його колектив аж ніяк не потрібно.
Матч шостого туру для “20minut.ua United” шанс закріпитись на верхівці турнірної таблиці, коли для їх опонентів - це певно останній шанс зачепитись за боротьбу за призові місця цьогорічного розіграшу ІТ-ліги у senior лізі.
Олег Горобець, “20minut.ua United”:
“Незважаючи на результат минулого туру, на наступну гру налаштовуємось серйозно. По-перше, суперник захоче взяти реванш. По-друге, в Терміналі гра завжди проходить інакше, ніж в Нокауті. “Spilna Sprava United” найбільш пристосована до Терміналу команда за своєю тактикою. Тому ми очікуємо цікавий і важливий матч.”
AUTO.RIA.com - Playtika United (11 листопада. СК "Термінал". 17:00)
Вдруге поспіль центральним матчем туру стане протистояння цих колективів. Минулу гру “пурпурові” дещо провалили, зважаючи на кадрові проблеми. Цим самим колектив втратив другу позицію у турнірній таблиці, поступившись нею саме колективу “AUTO.RIA.com”.
У матчі шостого туру, насамперед, “пурпурові” захочуть взяти реванш за тижневої давнини поразку, що дозволить знову повернути собі втрачені позиції.
Важко сказати, яка з команд буде більше мотивована задля перемоги. Кожна з команд за власної перемоги та втрати очок “20minut.ua United” зможе впритул приблизитись до свого опонента за чемпіонство, а поразка відкине назад у турнірній таблиці.
Така інтрига лише додає матчу додаткового азарту та інтриги. Окрім цього перед недільним туром команди можуть посилитись кількома новими гравцями, що також може зіграти велику роль у протистоянні.
Микола Мороз, “AUTO.RIA.com”:
“Ми виграли першу з двох ігор проти Плейтики. Це важлива перемога, яка далась нам не легко. Але вона додала нам впевненості у наступній зустрічі. Суперник буде вдвічі вмотивованим, але і ми зробимо висновки по своїм помилкам. Боротьба буде запеклою!”
Іван Крот, “Playtika United”:
“В минулому матчі основним фактором поразки стала нереалізація створених моментів, яка в свою чергу призвела до пропущених голів у відповідь. Переоцінка своїх сил, призвела до вибору неправильної тактики. Не маючи жодної заміни не потрібно було грати в настільки відкритий футбол з суперником в колективі якого є швидкі та технічні футзалісти і, що саме головне, дві четвірки в складі. До того ж прикра травма Ігоря Шанського, яка не дозволила йому продовжити гру після першого тайму. Жодних нарікань по самовіддачі до команди не має, кожен викладався на 100 відсотків, просто футбольна фортуна в цей вечір була на боці суперника, Висновки зроблено, а от чи вірні покаже наступна гра.”