ХФЛ: НОВИЙ СЕЗОН

21.03.2015 02:47

новий сезон вже скоро

 Протягом міжсезоння багато з вас, дорогі друзі, приймали участь в міському чемпіонаті з футзалу. Одразу хочемо привітати ті команди, і просто індивідуально всіх гравців, які здобули призові місця в чемпіонаті в кожній з трьох ліг. Окремо хочемо привітати володарів кубків серед трьох ліг міського чемпіонату. Порадували своєю грою тріумфатори Кубку другої ліги – ФК ВТК. Підопічні Василя Ткачука, який є граючим тренером, і який забив просто шедевральний гол в фіналі, (поцілив у ворота суперника від карного майданчика власної команди) знову спробують потрапити до ХФЛ через тенета матчів плей-офф. Але про це буде далі. Також хочемо привітати молоду команду – Планету Права, зі здобуттям Кубку першої ліги міського чемпіонату. Весь склад помаранчевих нам усім добре відомий, адже кожен з них є учасником нашої ліги.

 Нагадали ми футбольні баталії. Для кожного з нас ХФЛьне міжсезоння пролетіло по різному. І Бог дарував нам життя до цього часу, і новий сезон вже зовсім близько. Ну, і як ви вже помітили, тепер уся інформація та усі новини будуть подаватися українською мовою.

 Тепер вже варто говорити про майбутній сезон, який вже стане п`ятий за своїм ліком. Почнемо з сумного. Не всі команди, які приймали участь в минулому сезоні, продовжать свої звитяги в наступному. Загалом таких налічено 5 команд. Причини різні. Селтік і Техно+ були зняті зі змагань через те, що тричі не з`являлись на матчі. Віпавер, залишивши Вищу Лігу, прийняв рішення не заявлятись далі через не зручний час ігор Першої Ліги. Арсенал був знятий через відсутність команди на особистій зустрічі та на нагородженні. Але приємно, що хлопці бажають продовжувати приймати участь в ХФЛ, і спробують повернутись до Першої Ліги через матчі плей-офф. А Атлант не зміг зібрати команду на новий сезон. Нам шкода, що ці колективи ми не побачимо в новому сезоні (Арсенал надіємось побачити, як мінімум в плей-офф). Проте наявність вільних місць в ХФЛ дає шанс новим командам потрапити в чемпіонат. А це говорить нам про те, що ми побачимо «свіжу кров» в новому сезоні. Перед стартом Ліги бажаючих назбиралось дуже багато, так що доводилось багатьом командам відмовляти в реєстрації на матчі плей-офф через відсутність вільних місць. Так що за 5 вакантних путівок в ХФЛ будуть боротися між собою 16 команд. І з усіма ними ми познайомимо вас в наступних матеріалах. Ще раз вибачаємось перед усіма командами, які не потрапили навіть в плей-офф, і надіємось, що в недалекому майбутньому зможемо організувати ще одну лігу і саме для нових команд. Тому, дорогі друзі, не втрачайте надії, та слідкуйте за новинами.

 На початку березня, вже традиційно, відбулася зустріч капітанів команд. Приємно було бачити знайомі і не знайомі обличчя. Зал був заповнений повністю, і не всім присутнім вистачило сидячих місць. Було приємно бачити, і відчувати велике бажання кожної команди розпочати новий сезон, та знов повернутися в атмосферу Християнської Футбольної Ліги. Загалом регламент зустрічі був коротким але змістовним. Організатори висвітлили інформацію щодо нового сезону, розповіли про зміни в Регламенті змагань та змогли відповісти на запитання учасників. Після цього всього було проведене жеребкування, на якому 16 учасників плей-офф були розділенні на 4 групи. Тепер усі вони, знаючи своїх майбутніх суперників, мають змогу, і рівно 30 календарних днів (на момент жеребкування) щоб підготуватися до цього важливого дня, який дасть відповідь на запитання хто ж саме пройде до ХФЛ, а кому лише доведеться тішитися іграми в відбірковій кампанії. Усі групи плей-офф будуть висвітленні в наступних матеріалах.

 Капітанська зустріч була завершена спільною молитвою за Україну, за наших друзів, які приймають участь в АТО, та за новий сезон, на порозі якого ми вже знаходимось. До старту чемпіонату залишилось зовсім небагато часу. І скоро знов завирують пристрасті на футбольному полі. А поки що бажаємо всім командам і учасникам успіхів, гарної підготовки до сезону, і побачимось в новому, п`ятому сезоні Християнської Футбольної Ліги.