ДОЗВОЛЬТЕ ПРЕДСТАВИТИ: ГРУПА B

02.04.2015 05:14

Група B

Доброї пори доби вам усім наші дорогі читачі! Як у вас справи? Надіюсь, що у всіх вас все складається добре. Після того, як ми вас познайомили з групою А, Християнська Футбольна Ліга продовжує оглядову екскурсію по учасниках плей-офф, і зараз дійшла черга до квартету групи B. Надіюсь, що перепедня стаття про перших учасників відбіркової стадії, яким і доведеться відкривати ігри за 5 вакантних мість під сонцем ХФЛ, вам сподобалась і ви вже з нетерпінням чекаєте, коли підуть рядки тексту вже про самі команди. Зараз скоро ми почнемо говорити пр осамі команди. Перед цим лише додамо, що крім складів команд будемо вказувати і колір форми або форм кожної з команд. Робимо для того, щоб колективи не сперичалися хто перший придбав чи пошив собі форму такого кольору, і не вирішували хто за ким повторює. Ну все, балачки в сторону і прямуємо до команд, сліпий жереб та рука капітана команди Куба, звела під один дах групи B.

1. ЧБ

Склад команди: Заяць В`ячеслав (к), Заяць Віктор, Шугайло Віктор, Киржа Всеволод, Постернак Кирило, Дигуров Володимир, Антипов Олексій, Дусанюк Роман, Корж Олександр, Яворенко Ігор, Горбатюк Вадим, Клепач Олексій, Матякубов Богдан, Гуцол Павло, Джога Олександр. 

Форма команди: Червона

Відкриваємо знайомство з другим квартетом з команди, яка є найбільш загадковою з усіх чотирьох. Ну давайте почнемо з назви команди. Ще на зустрічі капітанів ми намагались вивідати що ж все таки значать ці дві магічні літери Ч і Б, але, варто зізнатись, все було марно. Ми довго думали, що ж все атки може означати така абривіатура. Ось з найбільш популярніших варіантів: ЧорноБілі, Чубайс Борис, Чіста Братва, Чьоткий Батістута. Але, як стало нам відомо з власних джерел, все набагато простіше. ЧБ - це скорочення від назви Чорнобиль. Так як в ХФЛ вже є команда з такою назвою, молодше покоління нинішніх учасників Першої Ліги, вирішили просто скоротити назву до двох літер. Це і оригінально, і помилок не зробиш при написанні. Колектив ЧБ дуже молодий. Найстаршим гравцям лише по 25 років, а наймолодшим по 18 років. А сама команда є новостворенною, і участь в плей-офф ХФЛ стане чи не першим серйозним турніром для цього колективу. В заявцу включено 15 гравців. Якщо інші команди мають серед своїх козирів досвід і зігранність, то ця команда буде всіх брати кількістю і бажанням. Мабуть що більшість вболівальників будуть вважати ЧБ аутсайдером цієї групи, але хто знає що невідома команда може зробити невідомого. А за прикладами не потрібно далеко ходити. В минулому році Кубу також вважали найслабшою в своїй групі, а команда вийшла ще й з першого місця у своїй групі. Так що не варто ЧБ недооцінювати. Ми бажаємо цій молодій команді успіху та посмішок Фортуни (не думайте що команад Фортуна прийде і буде їм посміхатися). І познайомимось з ЧБ вже під час матчів плей-офф.

Прогноз редакції - 10%

 2. Прогрес

Склад команди: Німчик Юрій (к), Федоренко В*ячеслав, Марценюк Денис, Бонсевич Сергій, Тишківський Вадим, Купровський Богдан, Яковенко Сергій, Ткаченко Андрій, Камінський Максим, Шевчук Дмитро, Любар Надір, Поліхун Олександр.

Форма команди: біло - блакитна

На черзі тепер друга команда по списку, яка носить назву, яка вказує на постійне покращення. Ми запитали у команди чому вони носять саме таку назву. Адже думали, можливо у них спонсор салон меблів "Прогрес". Але тут також все просто. Це ми самі собі любимо вигадувати щось складне. Історія данної команди тягнеться ще з 2010 року. Склад постійно змінювався, і лише протягом останнього року він став стабільним. Більшість гравців команди не мають професійного минулого. А ті, хто такий досвід мають, залюбки діляться них з колегами по команді. Найбільш відомим учасником є Слава Федоренко - вихованець спортивної школи "Інтеграл". Колектив Прогресу є досить дружнім як на полі так і за його межами. І всі гравці прагнуть зростати і постійно прогресувати. Тому й така назва стала для команди віддзеркаленням їхніх цілей та бажань у спорті. АФК "Прогрес" постійно бере участь в аматорських турнірах. Останнім з таких став турнір під егідою спільноти "Це Вінниця друже". Але вже в першому колі команда змушена була скласти зброю, поступившись колективу "Таксі Лимон". Тепер у команди є велике бажання і мотивація продертись крізь сітку плей-офф і зайняти вакантне місце в Першій Лізі ХФЛ. Ми будемо тільки раді цьому, і бажаємо команді "Прогрес" успіхів і надхнення.

Прогноз редакції - 40%

3. ХостПро

Склад команди: Огнівко Володимир, Білорукавський Артем, Фіщук Іван, Ячменюк Богдан, Гуменюк Ярослав, Покиньчереда Дмитро, Локотей Роман, Бондарь Олександр, Дубовий Андрій, Грицик Олег, Кучеренко Андрій, Фіщук Микола.

Форма команди: Жовто- зелена

Старожили  ХФЛ добре знайомі з цією командою. Що у вас асоціюється з ХостПро? Мабуть як і у всіх: Айті сфера і Айті Ліга. Що поробиш, але команда носить одноіменну назву що і компанія, яка працює в сфері Іновейшн Технолоджі. Історія команди починається з далекого 2009 року, де долар був по 8 гривень (важко здихаю). На момент утворення колективу, до складу його входили виключно працівники компанії. Зараз, мабуть, не всі там працюють, але кістяк зберігся. Загалом ХостПро також знайомий з Християнською Футбольною Лігою. Команда пройшла плей-офф, і потрапила до Вищої Ліги, де затрималась не надовго. Вже наступний сезон айтішники грали в Першій Лізі. На той час ще помаранчеві закінчили сезон в середині турнірної таблиці, не особливо навантажуючись під час матчів, розглядаючи ХФЛ як підготовку до IT-Ліги. В минулорічному сезоні ми вже не бачили цієї команди, адже колектив прийняв рішення не заявлятись, і зосередитись виключно на змаганнях між айті колегами. Після того, як минулої осені закінчились і ХФЛ і Айті-Ліга, ХостПро заявились на міський чемпіонат з футзалу, де також виступали у Першій Лізі. Проте команда у своїй підгрупі зайняла 9 місце з 11 можливих. Тепер колектив спробує пройти складну групу і пробитись до такої знайомої ХФЛ. Зі свого боку можемо ХостПро побажати успіхів в досягненні своєї мети.

Прогноз редакції - 60%

4. АКцентр

Склад команди: Драган Андрій, Менчинський Дмитро, Бичков Сергій, Суковський Олександр (к), Жолонко Сергій, Жолонко Андрій, Іваницький Юрій, Гороль Дмитро, Гандзюк Владислав, Рижий Андрій, Петлінський Ігор, Столяров Віталій.

Форма команди: Біло- помаранчеві 

І до вашої і нашої уваги остання команда квартету В. Дивлячись на склад цього колективу можна знайти для себе багато знайомих прізвищ. Знайомих як для ХФЛ, так і за її межами. АКцентр як мінімум на папері виглядить грізно, і являється фаворитом цієї четвірки. Але, на практиці не завжди так як в теорії. І лише футбольне поле розсудить, хто ж посяде яке місце у групі В, а поки ми познайомимось з командою. Не потрібно довго мозгувати чому така назва у цього колективу. Є всім відомий магазин канцтоварів з однойменною назвою, честь якого і захищає наш претиндент на місце в ХФЛ. Команду було створено в 2009 році групою ентузіастів. А директор не був проти цього. Ще в тому далекому 2009 році команда організаторів проводила перший для себе футбольний турнір на стадіоні Інтеграл. І саме АКцентр посів перше місце. Мабуть, історія про минулі звитяги не дала хлопцям спокою, що й змусило їх заявлятись в Християнську Футбольну Лігу. Але насправді, як про це нам розказав капітан - Олександр Суковський, поштовхом для прийняття участі в плей-офф стали невтішні виступи на міському футзальному чемпіонаті у Вишій Лізі. Можливо, керівник фірми пообіцяв врізати хлопцям зарплату, якщо команда не реабілітується? Все може бути, адже більшість гравців АКцентра працюють в однойменній компанії. Загалом, протягом своєї історії наші герої приймали участь в багатьох турнірах, де часто здобували і найвищі нагороди і визнання глядачів. У команди великий досвід виступів на футбольних полях, тому не дивно, що саме цих бравих футболістів вважають фаворитами групи В. Так це, чи ні, ми дізнаємось лише після того, як чотири команди проведуть матчі між собою. А зараз хочемо побажатикоманді АКцентр ефективної підготовки та підтвердити статус фаворита.

Прогноз редакції - 90%

Нагаємо, що прогноз редакції є досить суб`єктивний, та побудований на інформації, якою ми оперуємо та керуємось. Ми точно знаємо, що на нас очікує яскравий футбол, запекла боротьба та незабутні емоції. І, на закінчення, нагадаємо розклад матчів групи В:

12.30 ЧБ - Прогрес

12.30 ХостПро - АКцентр

13.30 ЧБ - ХостПро 

13.30 Прогрес - АКцентр

14.30 ЧБ - АКцентр

14.30 Прогрес - ХостПро