ПЛЕЙ-ОФФ: УЧАСНИКИ

23.03.2015 12:39

жеребкування стадії плей-офф

Загалом, варто відмітити той факт, бажаючих прийняти участь в відбіркових іграх було більше двадцяти команд, але на всіх місця, нажаль, не вистачило. Як каже один сучасний класик, якого ми усі добре знаємо: «таке життя». Тому усім, кому не вистачило місця, бажаємо не засмучуватись, і дочекатись свого шансу. Також рекомендуємо слідкувати за новинами, вболівати за ті колективи, які будуть виборювати путівки в ХФЛ у відбірковій стадії. Усі чотири групи команд нижче до вашої уваги:

Нагадуємо, що до Першої Ліги ХФЛ потраплять ті команди, які посядуть перше місце у своїй групі. П`яту путівку отримає колектив, який посяде друге місце з найкращими показниками серед усіх команд, які посядуть другі місця у своїх групах.

Вже зовсім скоро ми познайомимо вас з кожною групою окремо. Згадаємо те, що ми взагалі знаємо про кожну команду з кожної конкретної групи. Освіжимо в нашій пам`яті дії конкретних гравців команд, які змогли власними певними позитивними, або ж навпаки, негативними, діями відзначитись протягом минулих сезонів ХФЛ. Проаналізуємо шанси усіх команд на прохід стадії плей-офф, та наважимось у відсотковому еквіваленті оцінити шанси кожного колективу на потрапляння до Християнської Футбольної Ліги.

Це все буде вже скоро, а поки що усім учасникам відбіркової стадії бажаємо ефективно підготуватись, та продемонструвати всі свої вміння заради досягнення необхідного результату, який зможе гарантувати потрапляння до ХФЛ. Щасти вам друзі!