Вінничани у фіналі Кубку престижу Всеукраїнських змагань серед ІТ-шників

09.09.2019 01:31

Вінничани у фіналі Кубку престижу Всеукраїнських змагань серед ІТ-шників

Свій другий ігровий день у міста Лева команди з міста над Бугом провели не зовсім вдало. Нагадаємо, що для проходу у півфінал обидвом колективам потрібно було здобувати перемоги.

Шлях до мети першими розпочали підопічні Сергія Овчинникова, які зустрілись з командою Art Lemon з м. Харків. Матч розпочався у паритетній боротьбі з невеликою кількістю моментів. Відкрити рахунок вдалось саме вінничанам, а саме Гаврищуку, який вдало завершив комбінацію власного колективу. Але вже через хвилину рахунок став паритетним. Це означало, що "спільникам" потрібно забивати знову.

На жаль, у цьому матчі їм цього зробити не вдалось на відміну від їх суперників, що ще тричі залишили свій автограф у воротах суперників. Ця поразка залишила за бортом півфіналу "Spilna Sprava", які повинні були незабаром позмагатись з командою Lanars у півфіналі Кубку престижу.

Друга команда з Вінниці - Ciklum зустрічалась також з командою з м. Харків під назвою Х1. Початок зустрічі став багатообіцяльний, коли "картаті" впевнено контролювали м'яч та створювали позиційні атаки. У середині тайму коли харків'яни почали грати активніше, вони втілили один із випадів у забитий м'яч. Далі стався певно ключовий момент зустрічі, який, у підсумку, і вплинув на підсумковий рахунок зустрічі. Після "пожежі" у штрафному майданчику Х1 захисник прагнучи вибити м'яч зіграв у гравця атаки. Свисток арбітра промовчав, а харків'яни організували швидку "контру", яка принесла їм ще одне взяття воріт.

Кінцівка зустрічі проходила під акомпанемент атак Ciklum, але м'яч вперто не йшов у ворота. Підсумковий рахунок зустрічі був встановлений за секунду до завершення матчу, коли "картаті" припустились помилки при розіграші 5-го польового. Підсумок 0:3 та путівка до Кубку престижу.

У наступних своїх матчах вінничани здобули перемоги. Spilna Sprava вдало провели першу половину зустрічі та тричі вразили ворота дніпрян: команди Lanars. Далі, перевага перейшла до колективу суперників, які скоротили відставання до мінімуму та на останніх секундах могли звести матч до нічиєї, але не реалізували свій 100%-вий момент. Перемога 3:2, що дозволить зіграти у фіналі Кубку престижу.

Право зіграти з своїми колегами з одного міста Ciklum виборов у матчі з Івано-Франківським TenantCloud. Цей матч став доволі однобоким та пройшов за повної переваги вінничан. Вони забили швидкий м'яч і далі продовжували втілювати свої атаки у реалізації. Забити два м'ячі престижу колектив з західної України зумів наприкінці матчу, коли Ciklum усіма силами знаходився на половині поля суперників. На це колектив Романа Лиги відповів дев'ятьма реалізаціями, коли м'ячі забивались на будь-який смак.

Таким чином, завтра, у неділю, між собою у фіналі Кубку престижу зустрінуться дві команди з Вінниці та повторять фінал місцевої ІТ-ліги 18-го сезону.

До вашої уваги усі результати другого ігрового дня:

Група А. 3 тур.

TenantCloud - CoreValue 1:11

Art Lemon - Spilna Sprava 4:1

Група В. 3 тур.

LANARS - Perfectial 1:3

X1 - Ciklum 3:0

Плей-офф. Перша ліга.

Spilna Sprava - LANARS 3:2

TenantCloud - Ciklum 2:9

Плей-офф. Вища ліга.

Х1 - Art Lemon 0:1

CoreValue - Perfectial 0:0 п.п. 1:3