Чемпіонат України серед ІТ-компаній. Підсумки.

09.09.2019 10:27

Чемпіонат України серед ІТ-компаній. Підсумки.

У останній ігровий день команди змагались у стикових матчах. Хтось вирішував локальні завдання, хтось — питання здобуття нагород.

Перший матч мав відбутись між командами, що програли свої півфінальні матчі у Кубку престижу: Lanars (Дніпро) та TenantCloud (Івано-Франківськ). Після ряду невдач номінальні гості вирішили не продовжувати свій виступ на змаганнях, тому їм була зарахована технічна поразка у цьому матчі.

Далі за графіком розпочалась гра фінального матчу Кубку престижу, де зійшлись переможець та срібний призер вінницької ІТ-ліги 18-го сезону: Spilna Sprava та Ciklum. Перші хвилини видались вдалими для колективу Сергія Овчинникова, які дуже швидко реалізували свою нагоду відзначитись після швидкої триходівки поблизу воріт Подвашецького. Після цього гра дещо вирівнялась і “картаті” почали створювати свої моменти біля воріт суперників. Один із таких позиційних випадів обернувся контратакою, де Гуменюк, продемонструвавши свою техніку, реалізував вихід віч-на-віч перекинувши шкіряного над голкіпером.

Друга половина зустрічі пройшла за атак колективу Романа Лиги, але попри численні моменти реалізувати бодай з них не вдавалось. З часом вони віддали всі сили атаці, що зумовило часті контратаки, які нерідко завершувались порушеннями правил у центрі поля. Все ж, зберігши свою перевагу, Spilna Sprava відзначилась ще раз, влучивши у порожні ворота, коли суперники перейшли у гру з п’ятим польовим.

У решті матчів були залучені лише команди з Харкова та Львова. Матч за третє місце пройшов між командами CoreValue та X1. Паритетний перший тайм змінив другий у якому перевага перейшла до львів’ян, які чотири рази вразили ворота харків’ян, які не змогли відповісти їм результативним ударом.

У фінальному поєдинку кривдник Ciklum-а на стадії групового етапу - Perfectial зійшовся з Art Lemon, з яким змагалась у останньому турі групового етапу Spilna Sprava за вихід з групи. Основний час зустрічі завершився паритетними та результативними 2:2. У футбольній лотереї післяматчевих пенальті перемогу здобули гравці команди Perfectial, які двічі реалізували свої шестиметрові удари та не дозволили супернику жодного разу сколихнути сітку воріт після власних ударів.

До вашої уваги всі результати стадії плей-офф:

Матч за 7 місце. Lanars - TenantCloud +:-

Матч за 5 місце. Spilna Sprava - Ciklum 3:0

Матч за 3 місце. CoreValue - X1 4:0

Фінал. Perfectial - Art Lemon 2:2 п.п. 2:0