Senior ліга. 6 тур. Ярослав Гуменюк: "На гру будемо налаштовуватися відповідно, тому що, переможе той, хто зможе більше реалізувати своїх моментів."

05.04.2019 02:55

Senior ліга. 6 тур. Ярослав Гуменюк: "На гру будемо налаштовуватися відповідно, тому що, переможе той, хто зможе більше реалізувати своїх моментів."

20minut.ua United - Playtika-Hostpro United(6 квітня. 12:00. СК "Нокаут")

Друге коло senior ліги буде відкривати матч між підопічними Олега Горобця, що посідають п’яту позицію у лізі, та Ярослава Гуменюка, які у минулому турі піднялись на третю позицію у турнірній таблиці.
Матч тижневої давності видався насичений на події, боротьбу та забиті м’ячі. Вже ж завдяки завершальним хвилинам “Playtika-Hostpro United” зумів здобути гандикап у рахунку та спокійно довести матч до перемоги.
Звітна гра є останнім шансом для “медійників” втрутитись у боротьбу за призові місця у цьому році. Здійснити це їм повинен допомогти Юрій Попенко, який підсилив колектив перед цією грою.
Для “Playtika-Hostpro United” цей матч — шанс закріпитись на провідних позиціях та, зважаючи на очне протистояння “AUTO.RIA.com” - “Spilna Sprava United” - змога піднятись на другу сходинку за потрібного для них результату.
Олег Горобець, “20minut.ua United”:
“Нам поки не вдається вирішити проблему захисту. В кожній грі припускаємо прикрих помилок і даруємо м'ячі суперникам. Над цим маємо працювати. Також надіюсь, що новачок — Юрій Попенко допоможе з атакою та додасть креативу.”
Ярослав Гуменюк, “Playtika-Hostpro United”:
“Попередня гра з командою "20minut.ua United" була надважкою, але рівною. Не можу сказати, що ми переграли суперника: ми більше реалізували моментів, тому і здобули перемогу. На цю гру будемо налаштовуватися відповідно, тому що, знову ж таки, переможе той, хто зможе більше реалізувати своїх моментів.”
Ciklum United - ONSEO United(6 квітня. 15:00. СК "Нокаут")
Другими на майданчик вийдуть колективи Дмитра Павлова та Романа Лиги. Останні у минулому матчі повністю декласували своїх опонентів та здобули найбільшу перемогу у цьому сезоні.
Для “смугастих” дебютний сезон у senior лізі не задався, з огляду на те, що до цього часу вони не змогли здобути жодного залікового пункту.
Черговий матч все ж дає надії на позитивний результат, але міцний суперник, у вигляді лідера ліги, схиляє шальки терезів на свою користь у статусі фаворита.
Чи зможе Павлов та компанія здійснити сенсацію та здобути перші очки — дізнаємось вже завтра після фінального свистка у СК “Нокаут”.
Роман Лига, “Ciklum United”:
“Попри результат попереднього протистояння, ми налаштовуємось на матч як і на усі інші. На мою думку, Нокаут менше підходить командам, які грають від захисту й орієнтований на більш атакувальну гру. Тому очікуємо цікавий матч з великою кількістю небезпечних моментів.”
AUTO.RIA.com - Spilna Sprava United(6 квітня. 16:00. СК "Нокаут")
Другий тур поспіль матчем туру стане протистояння лідерів вищої за рангом ліги. Поразка у минулому матчі, відкинула колектив Романа Дячука за межі чільної трійки, місце у якій вони прагнутимуть повернути будь-якою ціною.
Перемога над опонентами з переконливим рахунком у минулому турі для “Spilna Sprava United” дозволила вперше у чемпіонаті піднятись на другу сходинку, що дає змогу зіграти у фінальному матчі сезону.
Звітний матч буде багато у чому впливати на підсумкове становище колективів, тому поразка одної чи іншої команди може суттєво відкинути їх назад у боротьбі за найвищі місця.
Сергій Овчинников, “Spilna Sprava United”:
“Нам вдалось виграти попередній матч завдяки тому, що зібрали оптимальний склад та зіграли саме так, як домовлялись перед грою. Але в "Нокауті" поки що в матчах з "AUTO.RIA.com" в нас лише дві поразки. Отже, не зважаємо на результат попереднього матчу, сподіваємось, що попри відсутність деяких гравців вийде виграти шляхом правильної тактики на гру та самовіддачі.”