Senior ліга. 1 тур. Колективи Романа Лиги та Олега Горобця здобувають свої перші перемоги

08.03.2019 01:24

Senior ліга. 1 тур. Колективи Романа Лиги та Олега Горобця здобувають свої перші перемоги

Ciklum United - Spilna Sprava United 2:0

Голи: Величко 17’, Мовчан 37’.

Попередження: Величко 20’, Попенко 21’, Антіпов 38’.

Матч-відкриття 18-го сезону ІТ ліги у senior лізі став справжньою “вишенькою на торті” для глядачів СК “Термінал”. На майданчику зустрілись два рівних між собою колективи, які у міжсезоння суттєво змінили склади своїх команд. Саме це дозволило показати їх високий рівень гри та подарувати усім свято футзалу!
Весь матч проходив у напрузі, де гравці боролись за кожен клаптик поля, кожне єдиноборство: саме це у підсумку вирішило долю матчу.
Активніше матч розпочали підопічні Сергія Овчинникова, які завдяки активності Тарасюка, Гуліватенка та Гаврищука раз по раз турбували голкіпера “картатих”. На щастя колективу Романа Лиги, на останньому рубежі Паламарчук діяв впевнено та часто рятував команду від неминучих голів.
Такий настрій голкіпера перейняв увесь колектив, який наприкінці першого тайму відкрив рахунок у матчі. Після розіграшу від бокової лінії Краковецький виконав прострільну передачу вглиб штрафного майданчика, де на випередження зіграв Величко та переправив м’яч у сітку.
Другий тайм подіями на майданчику нічим не відрізнявся від першого. Атакувальна гра обох колективів зумовлювала створення небезпечних моментів, які не могли реалізувати жоден з колективів через відчайдушну гру голкіперів або ж захисників команди суперника.
Але, за сценарієм першої половини, наприкінці тайму колективу у жовто-чорних футболках вдалось подвоїти свою перевагу. Лига виборов м’яч у захисника та виконав передачу на Мовчана, який пробив над голкіпером та захисником, який вже стелився у підкаті, відзначившись дебютним м’ячем у складі нової команди.

ONSEO United - 20minut.ua United 1:2

Голи: Павлов 33’ - Горобець 18’, Галькевич 39’.

Попередження: Подвашецький 19’ - Юхнич 37’.

Дебютант senior ліги у першому турі зустрічався одразу з тогорічним чемпіоном, хоча й у суттєво зміненому складі. Як говорилось перед грою, “медійників” покинули ряд лідерів, що суттєво позначилось на якості гри колективу Олега Горобця.
Щодо “смугастих”, то вони підсилились у міжсезоння кращим голкіпером минулого сезону, який раніше виступав саме за “20minut.ua United”.
Колективи розпочали звітну гру із розвідки, не поспішаючи атакувати. Поодинокі моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої команди, але чимось змістовним вони не завершувались.
Відкрити рахунок у матчі вдалось під завісу тайму після затяжної атаки “медійників”. Гусак зберіг м’яч для своєї команди у боротьбі з кількома суперника та передачею знайшов Костика, який у дотик вивів Горобця на ударну позицію поблизу воріт Подвашецького - 0:1.
Другий тайм став дзеркальним відображенням першого: команди показували прагматичний футзал, не дозволяючи суперникам часто створювати небезпечні гольові нагоди.
Такий хід гри був не до вподоби Павлову, який на 33-тій хвилині матчу здійснив рейд по правому флангові атаки та сильним ударом зрівняв рахунок матчі.
Змінити хід зустрічі міг Оксимчук, гольовий момент для якого створив Гусак. Олександр обіграв захисника та виконав передачу на дальню стійку, де Дмитро вирішив зручно підробити собі шкіряного та другим дотиком направити його у ствір воріт. Але миттєва реакція та відчайдушний стрибок Підвашецького стали на заваді для взяття воріт.
Все ж для “20minut.ua United” судилось перемогти у цьому протистоянні. Джокером у їх складі виступив новачок колективу, який відзначив свій дебют в ІТ лізі результативним ударом. Галькевич, отримав передачу з кута поля від Горобця, та ударом з близької відстані приніс перемогу колективу “медійників”!

AUTO.RIA.com - Playtika-Hostpro United 3:3

Голи: Янчевський 17’, Дячук 37’, Громада 38’ - Гуменюк 1’, Затравкін 27’, Богачук 29’.

Попередження: Колодій 11’.

Завершував ігровий день матч між тогорічними срібними призерами та першим складом симбіозу колективів “Playtika-Hostpro United”.
Несподівано у дебюті зустрічі рахунок на табло вже був на користі “пурпурових”. Балицький невдало залишив м’яч для свого партнера, який підхопив Гуменюк. Ярослав одразу прийняв рішення завдати удару, яке стало вірним у цій ситуації - 0:1!
Після цього команди довгий час не могли змінити рахунок та табло. Вдалось це колективу Романа Дячука лише наприкінці першого тайму. Капітан виборов м’яч у центрі поля та віддав передачу на вільний простір, звідки Янчевський сильним ударом поцілив шкіряним у сітку воріт.
Другий тайм, який командам потрібно було починати з чистого аркуша, активніше розпочали номінальні гості. Потроху вони все частіше створювали гольові моменти, які все ж втілились у результат, ближче до середини другої половини матчу. Затравкін відгукнувся на передачу партнера та у дотик, більярдним ударом, вивів вдруге у матчі свою команду уперед.
Дуже швидко “Playtika-HostPro United” збільшили свою перевагу у рахунку. Богачука залишили одного на підступах до штрафного майданчика, де він обробив м’яч та спокійно відправив його до сітки воріт Перепелиці.
Здавалось, змінили хід поєдинку буде важко, але “AUTO.RIA.com” давно вже зарекомендували себе як амбітний колектив, який може у будь-який момент це зробити. Так і сталось у цей раз.
Відставання скоротив капітан команди, який, після рейду через весь майданчик від Громади, отримав шкіряного та у дотик точним ударом у дальній кут скоротив відставання. А згодом вже автор гольової передачі завершив комбінацію партнерів ударом з лівої ноги у ближній кут воріт Козлова, встановивши остаточний паритетний рахунок у матчі 3:3!