Senior ліга. 10 тур. Завершальний матч групового етапу пройшов за феєрії атикуальних дій

31.05.2019 02:28

Senior ліга. 10 тур. Завершальний матч групового етапу пройшов за феєрії атикуальних дій

Playtika-Hostpro United - AUTO.RIA.com 4:7

Матч, який нічого не вирішував у турнірній таблиці пройшов за відкритого футзалу та великої кількості забитих м’ячів.

Відкрити рахунок у матчі вдалось лише на 7-мій хвилині зустрічі після помилки оборони та голкіпера. Дячук одразу цим скористався та надіслав м’яч у порожні ворота.

За кілька хвилині у схожому моменті Роману знову вдалось повторити успіх. На цей раз він до кінця поборовся з захисником та зумів знайти момент, щоб переправити м’яч у сітку.

Ближче до завершення тайму капітан “медійників” знову збільшив перевагу свого колективу. Цього разу, після вкидання голкіпера, він вдало зупинив м’яч та дочекавшись слушного моменту сильним ударом вразив ближній кут воріт.

Майже перед самою перервою номінальним господарям вдалось скоротити відставання у рахунку. Це зробив Крот, який обігрався з партнером поблизу воріт опонентів та завершив комбінацію ударом у порожні ворота.

Другий тайм став ще більш результативнішим. Команди раз по раз обмінювались забитими м’ячами, зробивши цей матч неабияк видовищним.

Спочатку капітан медійників оформлює покер, цим самим, даруючи комфортну перевагу для своїх підопічних, але згодом голи Колодія та Крота повертають інтригу у протистояння.

Все ж, завдяки вдало проведеній, завершальній 10-тихвилинці колектив “AUTO.RIA.com” зумів ще тричі відзначитись у воротах суперників. Ще двічі відзначився Дячук та один гол у активі Байзана. На це суперники відповіли їм голом Богачука.

Гольова феєрія завершилась у підсумку з рахунком 3:7 на користь “медійників”. Тепер ці колективи за тиждень поміряються силами у матчі за третє місце перед фінальним поєдинком де зустрінуться Ciklum United та Spilna Sprava United.