Senior ліга. 3 тур. "Ciklum United" та "AUTO.RIA.com" нарощують очкову перевагу над опонентами

22.03.2019 02:02

Senior ліга. 3 тур. "Ciklum United" та "AUTO.RIA.com" нарощують очкову перевагу над опонентами

ONSEO United - AUTO.RIA.com 0:2

Першими у senior лізі своє протистояння розпочали дебютант вищого дивізіону та тогорічний срібний призер. Яскравим фаворитом протистояння були “медійники”, які вже на першій хвилині зустрічі вийшли вперед. Мороз сильним ударом у площину воріт змусив Підвашецького відбити шкіряного перед собою, коли на це чатував Дячук, який у цьому моменті переграв досвідченого голкіпера.
Нагоду відігратись у першому таймі мали “смугасті” після затяжної атаки. Машорчак протягнув м’яч вздовж бокової лінії та здійснив передачу на Пущала, який легким дотиком переправив його у залишені порожні ворота Перепелиці. У цьому моменті на порятунок своєї команди поспішив Мороз, який вчасно у підкаті завадив м'ячу перетнути лінію воріт.
Все ж на цьому гольові моменти для команди Павлова у першому таймі не завершились. У другій його половині підключення Підвашецького до атаки могло стати гольовим аби цьому не завадила стійка воріт. Каркас воріт згодом знову зіграв за “медійників”. Швидкий розіграш м’яча з-за бокової лінії та точний удар Сандула міг принести дивіденди для “ONSEO United”, але вкотре у цьому матчі їм не пощастило.
У другому таймі “смугасті” продовжили створювати свої гольові моменти. На цей раз відзначитись завадили лічені сантиметри після удару Машорчака, який надіслав м’яч над голкіпером та воротами.
Не зумівши зрівняти рахунок у матчі, господарі перейшли до рішучих дій та наприкінці змінили тактику на гру з п’ятим польовим гравцем. На жаль, фортуна цього дня була не їх на стороні: помилка при передачі на половині поля суперників обернулась втратою м’яча та голом у власні ворота, автором якого став Громада, який буквально забіг з м’ячем у порожні ворота.
Підсумок матчу: перемога 0:2 для колективу Романа Дячука, які тримають “срібну” позицію у лізі, а колектив Павлова поки без залікових очок замикає турнірну таблицю ліги.

Spilna Sprava United - Playtika-Hostpro United - 1:1

Команди, що змінили на майданчику минулу пару команд також продемонстрували рівний футзал та неабияку жагу до перемоги.
Впродовж усього матчу колективи Овчинникова та Гуменюка нав’язували боротьбу один одному на кожному клаптику поля та не давали простору для реалізації своїх задумів. Раз по раз виникали гольові нагоди, але чудова гра голкіперів або відчайдушність захисників ставали на заваді за для взяття воріт.
Серед гольових моментів слід зазначити хороших шанс у Липинського, який з ліній штрафного майданчику поцілив у поперечку воріт Овчинникова. “Spilna Sprava United” на це відповіли двома моментами у виконанні Гуліватенка та Тарасюка після яких у гру довелось вступати Козлову. Все ж, попри ряд моментів, свисток арбітра на перерву зафіксував нульову нічию на табло.
Другий тайм не відрізнявся картиною гри від першої половини. Команди продовжили свою гру від оборони та з часом почали все частіше помилятись індивідуально.
Досягти успіху в атакувальних діях командам вдалось вже наприкінці матчу. Першими засмутити голкіпера вдалось підопічним Овчинникова. Гаврищук у боротьбі з захисником не зумів знайти моменту для удару, але, розвернувши атаку, викотив шкіряного для Бойка, який чітко переправив м’яч під поперечку.
Здавалось відігратись буде надзвичайно важко, але Колодій був не згоден з тим, щоб його команда у цей день зазнала б поразки та на останній хвилині зустрічі відгукнувся на передачу свого капітана та переправив м’яч у вільний від голкіпера кут воріт. 1:1 - нічия, що більше влаштувала колективи Романа Лиги та Романа Дячука.

Ciklum United - 20minut.ua United 7:0

Завершував тур центральний матч між тогорічними бронзовими призерами та чемпіонами. Перед матчем можна було помітити, що команди зібрали свої майже оптимальні склади, тому гра обіцяла бути насиченою та з великою кількістю боротьби.
Зустріч розпочалась з розвідки: обидва колективи не поспішали переходити до активних атакувальних дій та діяли позиційно. Але швидкий гол від “картатих” повністю змінив хід гри. Сталось це через непорозуміння у захисті “медійників”, після чого Лига переправив м’яч у порожні ворота.
Згодом перевага господарів подвоїлась. Мовчан ефектно обіграв захисника та виконав передачу вздовж лицевої лінії на яку зреагував голкіпер суперників. М’яч після дотику останнього відлетів на автора першого голу, який ударом зльоту поцілив під поперечку воріт.
До перерви рахунок на табло змінився ще раз. Величко вдало опинився за спиною захисників після удару Мовчана та, випередивши голкіпера на долю секунди, залишився перед порожніми воротами де схибити було майже неможливо.
У другому таймі перевага знову ж таки була на боці господарів, які не зупинялись на досягнутому та потроху збільшували свою перевагу. Так на 24-тій хвилині Краковецький записує вже своє прізвище до списку голеадорів. Гол вийшов надзвичайно курйозним: Антіпов пробивав штрафний удар неподалік воріт, де Володимир, пробігаючи перед голкіпером, зачепив м’яч та цим самим дезорієнтував його.
Через кілька хвилин новачок “картатих” Мовчан також відзначився гольовим ударом. Паламарчук довгою передачею знайшов Романа, який, вдало залишив захисника за спиною та впевнено реалізував свій момент.
Завершився матч під акомпанемент Романа Лиги. Капітан “Ciklum United” став жертвою цікавого інциденту, який мав місце вже у минулому сезоні. Кармик у спробі парирувати удар спиною зрушив з місця ворота та гол, який був забитий через миттєвість, не був через це зарахований. Розізлившись на таку долю, Роман двічі поспіль за дві хвилини завершив атаки своєї команди точними ударами та у підсумку оформив покер у цій грі!