Senior ліга. 5 тур. Роман Дячук: ""Spilna Sprava United" сильна та кваліфікована команда, тому нам буде важко здолати їх опір."

30.03.2019 11:59

Senior ліга. 5 тур. Роман Дячук: ""Spilna Sprava United" сильна та кваліфікована команда, тому нам буде важко здолати їх опір."

Playtika-Hostpro United - 20minut.ua United(31 березня. 15:00. СК "Термінал")

П’ятий тур відкриватимуть команди, які поки не входять до трійки лідерів цього сезону. Господарі мають у своєму активі п’ять очок, які були досягнуті завдяки одній перемозі та двом паритетним рахункам з головними конкурентами у боротьбі за фінальний матч.
Тогорічні чемпіони, цього сезону зовсім не адаптувались до чемпіонату, граючи оновленим складом. Вони наразі посідають лише п’яту позицію, маючи у своєму доробку три очки, здобутих у стартовому матчі.
Якщо заглянути в історію протистоянь то “медійники” останній раз поступались опонентам у далекому 15-му сезоні. Аде з того часу команди зробити багато кроків вперед. Основним фактором, що вплине на гру — це склади команд, які навіть у порівнянні з минулим роком суттєво змінились.
Роман Колодій, “Playtika-Hostpro United”:
"В минулому турі нам вдалося здобути перемогу, тому в матчі з командою “20minut.ua United” будемо намагатись повторити успіх. В минулих матчах нашого суперника результат не відображав події на полі. Ми десь схожі один на одного, оскільки при хорошій грі не здобували потрібний результат. Вважаємо, що в цій грі на перше місце вийде реалізація своїх моментів, хто в цьому компоненті буде більш вдалим той і здобуде необхідний результат. Ми віримо в те, що цією командою будемо ми."
ONSEO United - Ciklum United(31 березня. 16:00. СК "Термінал")
О 16:00 на майданчик вийдуть команди з різних полюсів турнірної таблиці. Колектив Романа Лиги, здійснивши камбек у минулому матчі з “AUTO.Ria.com”, все ж зумів залишити свій показник здобутих очок на рівні ста відсотків.
Абсолютно протилежна ситуація у чемпіонаті для колективу Дмитра Павлова. Показуючи змістовну гру в усіх іграх, вони до цього часу не спромоглись здобути бодай одного залікового пункту, хоча безліч разів були дуже близькі до цього.
Зважаючи на обставини, яскравим фаворитом у матчі є “Ciklum United”, який впевнено крокує на першому місці senior ліги, випереджаючи своїх найближчих переслідувачів на п'ять очок. Завдання максимум у звітному матчі буде ускладнюватись відсутністю одного з лідерів команди: Антіпова, який буде пропускати гру через дискваліфікацію. Саме це стане може додати шансів здобути перші очки у турнірі для "смугастих".
Дмитро Павлов, “ONSEO United”:
“Продовжуємо боротьбу за отримання очок у таблиці, на жаль посідаємо останню сходинку, але будемо битись до останньої гри у турнірі. Налаштовуємось максимально, як і на кожну гру.”
Роман Лига, “Ciklum United”:
“Гравці “ONSEO United” давали достойний бій супернику в кожному матчі. Нам потрібно налаштовуватись на важку гру. Успішний результат дозволить нам завершити перше коло на мажорній ноті. Негативний, у свою чергу, додасть інтриги в чемпіонаті. Задача на матч, як завжди: забити більше суперника!”
Spilna Sprava United - AUTO.RIA.com (31 березня. 17:00. СК “Термінал”)
Центральним матчем туру стане протистояння команд, що посідають друге та третє місце після чотирьох зіграних матчів у рамках розіграшу 18-го сезону ІТ ліги у senior лізі.
Цікавим фактом є те, що з усіма суперниками у минулих турах обидва колективи показували однаковий результат. Як “Spilna Sprava United”, так і “AUTO.RIA.com” здобули перемоги над “ONSEO United” та “20minut.ua United”, зіграли внічию з “Playtika-Hostpro United” та зазнали єдиної поразки від “Ciklum United”.
Очний поєдинок цих команд багато у чому буде впливати на підсумкове положення цих колективів, кожен з яких прагне посісти місце, що дозволить зіграти у фінальному матчі.
Останні очні поєдинки колективів Романа Дячука та Сергія Овчинникова проходили зі змінним успіхом для них, тому назвати фаворита зустрічі або ж спрогнозували результат неможливо у цій ситуації.
Сергій Овчинников, “Spilna Sprava United”:
“Зважаючи на календар та турнірну таблицю, ігри з "AUTO.RIA.com" ми розглядаємо саме в форматі двоматчевого протистояння. Якщо якась з команд в цих зустрічах зможе набрати 6 очок це суттєво збільшить її шанси на потрапляння до фіналу. В неділю перша частина двобою, налаштовуємось на важку гру з непоступливим суперником. Сподіваюсь, що зможемо продемонструвати футзал на порядок кращий, ніж у попередніх турах (особливо це стосується атакувальних дій), адже в іншому випадку розраховувати на позитивний результат у грі з "AUTO.RIA.com" буде важко.”
Роман Дячук, “AUTO.RIA.com”:
“Поразка від “Ciklum United” додасть нам додаткової мотивації. Нам, як і “Spilna Sprava United” потрібно перемагати в кожному матчі, щоб мати шанси на фінал. “Spilna Sprava United” сильна та кваліфікована команда, тому нам буде важко здолати їх опір. Ми поважаємо суперника, але прикладемо максимум зусиль для перемогти.”