Дозвольте представити: група А

30.03.2015 02:24

Дозвольте представити: група А
Одразу зазначимо, що знайомство у нас буде поверхневе, без дуже детального розгляду команд і їх можливостей, адже банально є такі колективи, про яких ми майже нічого, крім їх назви, не знаємо. В данному огляді, і в трьох наступних також, ми будемо вас знайомити з кожною командою, з її складом, видавати відому інформацію, і прогнозувати шанси на потрапляння до ХФЛ. Ну що ж, ви готові почати знайомство? Тоді починаємо.
1. РОШЕН - КОНДИТЕР (Прогноз редакції - 10%)
Склад: Петросюк Сергій, Мельник Михайло, Рябуха Олександр, Загоруй Олександр, Дятлюк Юра, Баранчук Михайло, Баранчук Євген, Омельченко Дмитро, Козаченко Роман, Жалоба Андрій, Максимчук Олег, Дишловенко Віталій (к)
І одразу знайомимось з дебютантами ХФЛ. Данна команда носить назву компанії, в котрій працюють усі члени цього "солодкого" колективу. Не засмучуйтесь, якщо в складі команди ви не побачили прізвища нашого президента. Не грає він у футбол. Варто відзначити яскравий і гарний логотип команди. Зі слів капітана - Віталія Дишловенко, колектив практично новостворенний, не приймав участі в жодних змаганнях, і ХФЛ стане дебютним турніром для команди. Жодних гучних прізвищ в складі ми не помітили, проте це не дає суперникам приводу для недооцінки цього "смачного" колективу. Адже є гравці з досвідом районних змагань. А це такі змагання, де учасникам яких можна сміливо давати статус учасника АТО. А ви спробуйте повернутись звідти без травм! Я про районні, і міжрайонні змагання. І коротко про шанси, тобто "о наболєвшем". Команда молода, учасники в самому розквіті сил, адже найтаршому в цьому році виповниться лише 30 років. проблемою може стати недолік досвіду виступу в ХФЛ форматі, і можливо, відсутність зігранності. Проте, я думаю, на корпоративних майовках хлопці над цим працювали. Ми бажаємо команді Рошен-Кондитер успіхів і вдачі, адже супеники у них дуже сильні!
2. САКУРА (Прогноз редакції - 90%)
Склад: Кашевський Олег (к), Волошин Сергій, Хомяк Олексій, Стрельніков Віктор, Білик Денис, Попов Дмитро, Свіргун Максим, Поліщук В`ячеслав, Остапенко Олександр, Пилипенко Віктор, Костакі Олександр, Поліщук Володимир. 
Навіть не знаю з чого почати. Інформації щодо цієї команди гора, але читаючи склад цього колективу, стає трохи шкода інших суперників, що вони потрапили до однієї групи з Сакурою. Але давайте по порядку. Пам`ятаєте легендарну команду КАП? Доречі, бронзові призери Вищої Ліги ХФЛ другого сезону. Справа в тому, що більшість з учасників дркгої команди з групи А тоді складали бойову основу колективу імені Кухрівського Андрія Палича. Потім хлопці грали хто за кого хотів чи міг. Тому, практично кожен сакурівець має досвід виступу в ХФЛ. Чому така назва? Вся справа в спонсорі. Є такий клуб Сакура, який навчає бажаючих різним єдиноборствам. Але не лякайтесь, грати в футбол будуть не самбісти, дзюдоїсти і різні каратисти. Виключно футболісти. Так як капітан команди працює в цьому клубі, то й зрозуміло хто "кришує" цей колектив. Вперше команда під такою назвою почала грати в 2013 році. Сакура є срібним призером Кубку газети Вболівальник, володар Кубку Спартака -2014. Також Сакура виступала у Вищій Лізі в міському чемпіонаті з футзалу. Сезон 2014-2015 Сакура пропустила, але більшість гравців цієї команди виступали за Екодім, який зайняв 5 місце, поступившись лише 2 очками третьому, бронзовому місцю. А загалом команда демонструвала класну і цікаву та ще й динамічну гру. Сакура - зіграна між собою команда, з набором технічних та досвідчених гравців. Бажаємо успіхів цьому колективу!
3. ВТК (Прогноз редакції - 50%)
Склад: Багрій Олександр, Кириленко Михайло, Походай Микола, Кочкудан Дмитро, Бондар Віталій, Левчаков Олександр (к), Абрамович Олег, Слободяник Олег, Лилик Сергій, Матвійчук Дмитро, Карпенко Іван, Гуцько Ігор, Борівський Ростислав, Загороднюк Роман.
Команда Вінницького Технічного Коледжу вдруге спробує підкорити вершину плей-офф. Команда навіть заявила гравця з прізвищем Абрамович. Або на фарт, або вони щось знають про його родичів. В минулому році ВТК не вистачило 1 балу щоб пройти в ХФЛ, і тепер команда спробує ще раз продемонструвати свої сильні сторони, щоб відібратися в ХФЛ. Як ви бачите, команда досить молода, судячи з фото. Усі учасники були народженні після розпаду СССР, і найстаршому з них лише 22 роки. Команда молода, проте дуже сильна. ВТК також приймав участь в міському футзальному чемпіонаті, і грали хлопці у Другій Лізі. В чемпіонаті "студенти" фінішували лише дев`ятими, а от у Кубку другої ліги їм не було рівних. І у динамічному фіналі команда здобула кубок. Також ВТК постійно приймає участь у різних студентських змаганнях і спартакіадах (сам не знаю що це таке). Якщо резюмувати, то про цей колектив можна сказати, що це сплав молодості і досвіду. Як на мене, в данній групі ВТК варто постаратися обіграти прямих конкурентів, а саме Арсенал і Рошен-Кондитер, і спробувати зачіпитись за нічийний результат з Сакурою. Варто не забувати про те, що одну путівку до ХФЛ завоює найкраща команда серед тих, які займуть 2 місця у своїх групах. А це шанс для ВТК. Успіхів бажаємо молодим і наснаги!
4. АРСЕНАЛ (Прогноз редакції - 50%)
Склад: Мохнатий Роман, Хомяченко Віктор, Олексієнко Богдан, Кравчук Віталій, Бігун Яків, Гордійчук Олександр, Заводян Артем (к), Сухін Євген.
Стара-нова команда, яка дуже нам знайома. Арсенал постійно приймав участь в ХФЛ. Але в минулому сезоні команда не прийшла на особисту зустріч і церемонію нагородження. Через це тепер арсеналівці в плей-офф. І буде їм тут не легко. Хоча, досвід виступів у відбірковій стадії у команди є, тому й не таке доводилось переживати. Пушкарі дуже сильні в моральному аспекті. Команда бореться до останнього. Кожен гравець грає на команду, і ставить результати клубу вище власних. Наразі невідомо щодо остаточного стартового складу, адже Оргкомітет ХФЛ ще не отримав заявку від Арсенала. Тому склад приведений той, який постійно грав в минулих сезонах. І ми думаємо, що особливих змін не передбачається. Хоча, хто знає, який сюрприз можна чекати від пушкарів? На наш погляд Арсенал буде боротись з ВТК за другу сходинку в квартеті А. Це їм під силу. І в минулому сезоні команда довела, що може гідно боротися з сильними суперниками. По зароблених очках Арсенал посів 5 місце в Першій Лізі ХФЛ. Але фінішували пушкарі лише дев`ятими через зняття очок зп не прихід на особисту зустріч. Команді варто про це все забути, залишити в минулому, і своєю потужною грою знову всім доказати, що Арсенал гідний виступати в ХФЛ! Ми в це віримо і бажаємо команді надхнення в підготовці і перемог в змаганнях.
Усі наші прогнози є суб`єктивними, і є лише нашими власними думками і спостереженнями. Усім командам з групи А бажаємо успіхів та перемог в матчах плей-офф. І наостанок, нагадуємо розклад матчів цього квартету:
12:00 Рошен-Кондитер - Сакура Поле 1
12:00 ВТК - Арсенал Поле 2
     
13:00 Рошен-Кондитер - ВТК Поле 1
13:00 Сакура - Арсенал Поле 2
     
14:00 Рошен-Кондитер - Арсенал Поле 1
14:00 Сакура - ВТК Поле 2